MonkeyProof Digital Architects

Lighthouse framework

Integreer al je bedrijfsprocessen in 1 webapplicatie en boost je efficiëntie, ga voor veilig databeheer en verstevig je groeipotentieel. We bouwen je webapplicatie in ons eigen framework, Lighthouse, waarin we een basispakket combineren met maatwerk. Zo bieden we je the best of both worlds voor je bedrijfssoftware.

Wat is lighthouse?

Lighthouse is het modulaire framework ontwikkeld door MonkeyProof waarin we je persoonlijke webapplicatie bouwen. Niet vanaf nul, maar door bestaande softwaremodules (basispakket) slim te hergebruiken en te combineren met geniaal maatwerk. Zo combineren we the best of both worlds waardoor een krachtige webapplicatie ontstaat die specifiek is afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. 

Het basispakket

  • Betrouwbaar 

  • Snelle opstart 

  • Lagere set-upkosten basiselementen 

  • Intuïtief en gebruiksvriendelijk 

Maatwerk

  • Design in look & feel van je bedrijf 

  • Functionaliteiten op maat van je behoeften 

  • Schaalbaar 

  • The sky is the limit 

Wat zijn de voordelen van een webapplicatie?

Een webapplicatie of webbased software is een online toepassing waarmee je gegevens altijd en overal kan beheren van op elk toestel. Geen installatie nodig, enkel een internetverbinding. Die digitalisering maakt automatisatie makkelijk. En dat is precies wat je nodig hebt voor innovatie en groei.

Verkoop meer dankzij je webapplicatie

Een doeltreffende webapplicatie biedt diverse mogelijkheden om je verkoop te stimuleren. Met de mogelijkheid om snel online offertes te versturen, stroomlijn je niet alleen het verkoopproces, maar kun je ook prestaties in real-time opvolgen. De toegankelijkheid van al je data, op elk gewenst moment, minimaliseert handmatige gegevensinvoer, wat de efficiëntie van je verkoopactiviteiten verhoogt.

Hou het overzicht in je webapplicatie

Om het overzicht te behouden in je bedrijfsprocessen, is het cruciaal om orders, klanten en werknemers effectief te beheren. Met de mogelijkheid om productcatalogi met één klik bij te werken, verkoop en voorraad te synchroniseren, en bestaande software naadloos te integreren, zorgt de webapplicatie voor een geïntegreerde aanpak. Het direct beschikbaar stellen van data via zoek- en filterfuncties draagt bij aan een gestroomlijnde operatie.

Communiceer beter via je webapplicatie

Een geavanceerde webapplicatie bevordert betere communicatie binnen je bedrijf. Door veilige bestands- en berichtenuitwisseling te faciliteren en klantengegevens centraal te verzamelen, kan informatie specifiek worden weergegeven volgens gebruikersprofielen. Het registreren van alle acties in de webapp en het ontvangen van meldingen bij relevante gebeurtenissen zorgen voor een proactieve benadering van communicatie en besluitvorming.

Hoe gaan we te werk?

Bij MonkeyProof begrijpen we dat automatisatie een essentiële rol speelt bij het bevorderen van de vooruitgang van je bedrijf. We staan klaar om samen met jou te verkennen hoe geautomatiseerde processen kunnen bijdragen aan efficiëntie, kostenbesparing en groei.

Zodra we het antwoord op deze vraag kennen, gaan we een stap verder. We analyseren zorgvuldig welke bestaande elementen reeds goed functioneren en naadloos kunnen integreren in je webapplicatie. Tegelijkertijd onderzoeken we welke gebieden mogelijk baat hebben bij geheel nieuwe features en functionaliteiten.

Door deze benadering streven we ernaar om niet alleen aan de huidige behoeften van je bedrijf te voldoen, maar ook om toekomstbestendige oplossingen te bieden. Het samenvoegen van bestaande en nieuwe softwaremodules, zowel binnen als buiten het Lighthouse framework, resulteert in een webapplicatie die perfect is afgestemd op de unieke eisen van jouw onderneming. Dit betekent dat de webapplicatie niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst, nauwkeurig en doeltreffend zal functioneren.

Het potentieel van Lighthouse ontdekken?

Nood aan een web-app maar wil je niet van 0 beginnen?


MonkeyProof logo wit

Stay tuned!
Schrijf je in en krijg al het MonkeyNews.

© 2024 MonkeyProof. All rights reserved.