MonkeyProof Digital Architects

Software op maat

Op zoek naar software die naadloos aansluit op jouw behoeften? Bij MonkeyProof draait alles om maatwerk. Wij bouwen webapplicaties die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. Onze experts staan klaar om jouw visie te vertalen naar op maat gemaakte oplossingen. Van de eerste brainstormsessie tot de laatste lijn code, wij zijn jouw partner in digitale innovatie. 

Wat maakt ons uniek

Werken met MonkeyProof is werken met…


Een multidisciplinair team met tonnen goesting  

Ons onstuitbare enthousiasme is vrijwel legendarisch. We zetten met veel goesting onze meer dan 15 jaar ervaring in.  

Een sparringspartner om van te dromen  

Analyseren, adviseren, uitwerken en opvolgen. Je digitale vraagstukken zijn bij ons in goede handen. 

Een proactieve denker en doener   

Weten van aanpakken zit in ons DNA. Je kan rekenen op onze toewijding en knowhow om je bedrijf te laten groeien.  

Software op maat

Ontdek waarbij wij jou kunnen helpen


Webapplicaties

Een webapplicatie of app is een computerprogramma in de vorm van een interactieve website. Apps zorgen ervoor dat gebruikers specifieke acties kunnen uitvoeren via een gebruiksvriendelijke interface. Is er geen bestaande tool die matcht met jouw noden voor het digitaliseren van jouw bedrijfsprocessen? Wij werken graag een oplossing op maat uit. 

Lighthouse framework

Integreer al je bedrijfsprocessen in 1 webapplicatie en boost je efficiëntie, ga voor veilig databeheer en verstevig je groeipotentieel. We bouwen je webapplicatie in ons eigen framework, Lighthouse, waarin we een basispakket combineren met maatwerk. Zo bieden we je the best of both worlds voor je bedrijfssoftware. 

Software-audit

Onze software-audits zijn ontworpen om de veiligheid, privacy en prestaties van jouw applicaties te waarborgen. Speel op veilig en kies voor een grondige beveiligingsanalyse van je applicatie

Carebytes

Vanuit onze passie voor development en op maat gemaakte software is een tweede bedrijf ontstaan naast MonkeyProof. Carebytes is een zelfstandige entiteit die het leven van farmaceutische bedrijven vereenvoudigt door digitale oplossingen aan te bieden. 

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk

Think & Inspire

We starten met een workshop waar we jouw ideeën tot in detail verkennen. Van daaruit schetsen we een budget en een voorstel voor de analysefase. We creëren wireframes en schema's om het visuele fundament te leggen. 

Build & Create

Zodra de offerte en scope is goedgekeurd, werken we gefaseerde voorstellen uit. Zo kan je het proces stap voor stap volgen. De ontwikkeling gaat van start, waarbij we gebruik maken van beproefde methoden zoals Lighthouse framework. We houden je in de loop met tussentijdse sprints en updates van ons toegewijde projectmanagementteam.

Activate & Engage

Testing is cruciaal voor kwaliteit. Na oplevering bieden we ondersteuning en maintenancecontracten om jouw applicatie fris te houden. Onze grootste troeven? Responsiviteit en betrokkenheid. We begrijpen dat behoeften evolueren. Daarom bieden we uitgebreide support, inclusief security-SLA's en PEN-testen voor een robuust platform. 

tijdslijn

Versterk jouw marktpositie


MonkeyProof logo wit

Stay tuned!
Schrijf je in en krijg al het MonkeyNews.

© 2024 MonkeyProof. All rights reserved.