MonkeyProof Digital Architects

Websites bouwen

Versterk je online aanwezigheid met een website op maat. Ons team van experts heeft alles in huis om een website te bouwen die jouw doelgroep rechtstreeks aanspreekt en overtuigt. Van audit tot onderhoud, en met integraties die de gebruiksvriendelijkheid van je website boosten. MonkeyProof laat jouw bedrijf online schitteren! 

Wat maakt ons uniek

Werken met MonkeyProof is werken met…


Een multidisciplinair team met tonnen goesting  

Ons onstuitbare enthousiasme is vrijwel legendarisch. We zetten met veel goesting onze meer dan 15 jaar ervaring in.  

Een sparringspartner om van te dromen  

Analyseren, adviseren, uitwerken en opvolgen. Je digitale vraagstukken zijn bij ons in goede handen.  

Een proactieve denker en doener   

Weten van aanpakken zit in ons DNA. Je kan rekenen op onze toewijding en knowhow om je bedrijf te laten groeien.  

Websites & webshops

Ontdek waarbij wij jou kunnen helpen


Website

In deze digitale wereld is een goede website onmisbaar. Het is je online uithangbord, je visitekaartje en catalogus. Laat daarom het bouwen van je website en het onderhoud over aan ons team van getalenteerde developers. 

Webshop

Welkom in de wondere wereld van e-commerce! Wil jij profiteren van de online markt, maar weet je niet waar te beginnen met het opzetten van een webshop? Geen zorgen, wij zijn er om je te helpen. Samen creëren we een succesvolle online winkelervaring voor je klanten.  

Integraties

Mailchimp koppelen aan jouw website? Je eigen applicatie verbinden met andere digitale systemen? Laat dat aan MonkeyProof over. Onze API’s leggen een naadloze verbinding tussen jouw webshop, website of applicatie en andere krachtige platforms. 

Website-audit

Waar staat jouw website op het vlak van SEO, privacy en gebruiksvriendelijkheid? Jouw digitale succes begint met een grondige analyse van je online aanwezigheid. Met onze website-audits onthullen we jouw onbenutte potentieel en tillen we jouw website naar nieuwe hoogten. 

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk

Think & Inspire

Voor we starten met het website development plannen we een diepgaand gesprek in over jouw bedrijfsdoelen en visie. Dat vormt de basis voor ons marktonderzoek. Daarna ontwikkelen we een heldere structuur en visualiseren we het concept met wireframes. Onze ontwerpers creëren een aantrekkelijk webdesign dat je merkidentiteit weerspiegelt en gebruiksvriendelijk is. Bij elke stap in het proces koppelen we terug met jou.  

Build & Create

Ons ervaren ontwikkelingsteam zorgt voor een vlekkeloze implementatie, waarbij we SEO-integratie niet uit het oog verliezen. We voeren een keywordresearch uit en optimaliseren elke pagina om meer zoekverkeer naar je website te krijgen. Uitgebreide tests op functionaliteit, veiligheid en prestaties garanderen een probleemloze ervaring op diverse apparaten en browsers. 

Activate & Engage

Na jouw goedkeuring lanceren we de website. Maar daar stopt het niet. Onze betrokkenheid gaat verder met regelmatig onderhoud en updates, en we monitoren voortdurend de prestaties voor verdere optimalisaties. Daarnaast helpt ons marketingteam ook jouw website of webshop online op de kaart te zetten. 

tijdslijn

Versterk jouw marktpositie


MonkeyProof logo wit

Stay tuned!
Schrijf je in en krijg al het MonkeyNews.

© 2024 MonkeyProof. All rights reserved.