MonkeyProof Digital Architects

Digitale marketing

Hulp nodig om uit de startblokken te schieten met je digitale marketing? Onze experts hebben de kennis, ervaring en creativiteit om digitale marketingcampagnes te ontwikkelen die passen bij de unieke behoeften van jouw bedrijf. Wij nemen jouw huidige digitale situatie grondig onder de loep en laten niets aan het toeval over. Klaar om je bedrijf nog sterker in de markt te zetten? 

Wat maakt ons uniek

Werken met MonkeyProof is werken met… 


Een multidisciplinair team met tonnen goesting

Ons onstuitbare enthousiasme is vrijwel legendarisch. We zetten met veel goesting onze meer dan 15 jaar ervaring in.

Een sparringspartner om van te dromen 

Analyseren, adviseren, uitwerken en opvolgen. Je digitale vraagstukken zijn bij ons in goede handen.  

Een proactieve denker en doener

Weten van aanpakken zit in ons DNA. Je kan rekenen op onze toewijding en knowhow om je bedrijf te laten groeien.  

Digitale marketing

Ontdek waarbij wij jou kunnen helpen


Digitale strategie

De digitale wereld verandert voortdurend en het is belangrijk om als bedrijf mee te evolueren. Een digitale strategie is dan ook dé basis voor een succesvolle online aanwezigheid die het verschil kan maken voor jouw bedrijf. Als strategisch marketingbureau helpen wij je hier graag bij. 

Contentmarketing

Contentmarketing is van onschatbare waarde om een sterk merk op te bouwen en je online aanwezigheid te vergroten. Maar hoe weet je nu welke content het meest effectief is? Dat bepaal je door je huidige content te analyseren op je website en social media. 

E-mailmarketing

Dé manier om gerichte informatie uit te sturen, een band op te bouwen met je klant en slim gebruik te maken van calls to action naar je website? Dat is e-mailmarketing. Gebruik je CRM-systeem optimaal en contacteer je (potentiële) klanten op het juiste moment met voor hen relevante content.  

SEO-optimalisatie

Hoe scoor je hoger in Google? Dat wil iedereen weten. Het antwoord is SEO, ook wel search engine optimization genoemd. Met SEO help je zoekmachines zoals Google om jouw website beter te lezen en naar waarde te schatten.  

Google-advertenties

Mensen die dromen van jouw product of dienst? Die halen we binnen door in te zetten op Google-advertenties, ook wel SEA of search engine advertising genoemd. Onze digitale marketeers weten als geen ander jouw doelgroep te bereiken met Search Ads of Display banners. 

Social media marketing 

Wil jij de online aanwezigheid van jouw bedrijf vergroten? Dan is socialmediamarketing een goed startpunt. Facebook, Instagram, LinkedIn, X (Twitter), Pinterest, YouTube, Snapchat en TikTok? Wij zetten deze kanalen in om je potentiële klanten stap voor stap door de marketingfunnel te loodsen tot ze converteren

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk

Think & Inspire

Tijdens een diepgaande workshop leer je jouw bedrijf echt kennen: jouw doelstellingen, doelgroep, imago, concurrentie, de marktsituatie… Ook sporen we innovation gaps op in je bedrijfsprocessen én online communicatie. 

Build & Create

Als digitaal marketingbureau creëert MonkeyProof een online marketingmix op maat van je bedrijf zodat jouw boodschap en aanbod jouw ideale klanten bereiken.

Activate & Engage

Die mix kan bestaan uit Google Ads-campagnes, SEO-tactieken, overtuigende copywriting, aantrekkelijke visuals en originele campagnes voor social media, e-mailmarketing en tal van onlinekanalen. Wij stellen een plan van aanpak op, jij kiest waar je prioriteiten liggen. 

tijdslijn

Versterk jouw marktpositie


MonkeyProof logo wit

Stay tuned!
Schrijf je in en krijg al het MonkeyNews.

© 2024 MonkeyProof. All rights reserved.