MonkeyProof Digital Architects

Software-audits

De veiligheid en bescherming van gegevens zijn cruciaal voor de integriteit van jouw software. Onze software-audits zijn ontworpen om de veiligheid, privacy en prestaties van jouw applicaties te waarborgen. Speel op veilig en kies voor een grondige beveiligingsanalyse van je applicatie. 

Wat zijn software-audits?

Bij MonkeyProof voeren we een diepgaande evaluatie uit van de veiligheid en privacy van jouw applicaties. Deze audits omvatten: 

  • Security Scan: Een grondige analyse van de architectuur van je software om kwetsbaarheden en beveiligingsrisico's te identificeren. Onze experts bieden oplossingen om de beveiliging van je applicatie te versterken. 

  • DPIA (Data Protection Impact Assessment): Een diepgaand onderzoek naar de privacyrisico's bij het verwerken van gegevens. We beginnen met een grondige beschrijving van hoe de gegevens worden gebruikt, kijken dan of dit echt nodig is en in verhouding staat tot het doel. We beoordelen de mogelijke risico's voor jouw privacy. 

Waarom zijn software-audits belangrijk?

Onze software-audits bieden een verregaand inzicht in de interne werking van jouw applicaties en leveren tastbare voordelen op. De Security Scan is een krachtig hulpmiddel dat kwetsbaarheden en beveiligingsrisico's identificeert en aanpakt. Deze diepgaande evaluatie versterkt de beveiliging van je applicatie, waardoor je effectief beschermd bent tegen huidige en toekomstige digitale bedreigingen

De DPIA (Data Protection Impact Assessment) richt zich op het beschermen van jouw privacy. Het is een privacy-beoordeling die kijkt naar hoe jouw gegevens worden gebruikt en ervoor zorgt dat alles volgens de regels gebeurt. Software-audits vormen dus een strategische investering, want ze beschermen je applicaties tegen digitale dreigingen en boetes. 

Hoe gaan wij aan de slag met software-audits?

Na jouw goedkeuring, starten we met de Security Scan. Onze experts duiken diep in de architectuur van je software, identificeren kwetsbaarheden en bieden oplossingen voor een waterdichte beveiliging. We voeren ook een DPIA uit. We beginnen met een systematische beschrijving van de gegevensverwerking, evalueren de noodzaak en beoordelen privacyrisico's. Tijdens dit proces betrekken we de mensen die betrokken zijn, zodat we hun meningen kunnen verzamelen. Dat helpt ervoor te zorgen dat we voldoen aan regels zoals de AVG en andere wetten die jouw gegevens beschermen. We willen er zeker van zijn dat jouw gegevens veilig en volgens de regels worden behandeld

Na elke audit ontvang je een gedetailleerd rapport met aanbevelingen en concrete actiepunten. Of je nu zelf de verbeteringen wilt doorvoeren of ons de taak toevertrouwt, wij garanderen een meetbare versterking van de veiligheid en privacy van jouw software-applicaties.

Wil je een audit van je applicatie of software? 

Tijd om je software kritisch te analyseren?


MonkeyProof logo wit

Stay tuned!
Schrijf je in en krijg al het MonkeyNews.

© 2024 MonkeyProof. All rights reserved.