MonkeyProof Digital Architects

5x

meer boekingen

x3

organisch verkeer

+25%

CTR

Hoe de grootste rijschool van ‘t land 5x meer boekingen realiseerde?

In een notendop…

De MonkeyProof digitale architecten wisten als geen ander de snelste weg naar de cursist te vinden. Een knap staaltje development en slimme online marketing. Ook het aantal online boekingen kreeg een enorme boost. Een succes? Absoluut!

Wie is de grootste rijschool van ‘t land?

Twee, vier of zestien wielen? Bij de grootste rijschool van het land volg je theorie- en praktijklessen voor zowat elk voertuig: van elektrische fiets tot bus. En het beste: je hoeft niet te liften naar het dichtstbijzijnde kantoor.

Ons doel

De snelste weg naar de cursist vinden   

De grootste rijschool van ’t land blijft zichzelf in vraag stellen en innoveren. Als een gps leiden ze iedereen via de kortste weg naar hun rijbewijs. Aan ons om deze weg nog korter te maken.

Onze oplossing

Primeur in rijschoolland

Eenvoudig je rijlessen boeken vanuit je luie zetel? Dat kan je alleen bij de grootste rijschool van het land. Met de online boekingsmodule die wij ontwierpen, maakten we het voor de cursisten, rij-instructeurs en administratief medewerkers een pak makkelijker werken. Zeker omdat we de module gekoppeld hebben aan een handig ERP-systeem. We versterken hun marktpositie via:

Nadat je je rijlessen geboekt heb in de online boekingsmodule, kan je aan de slag met de gepersonaliseerde applicatie. Cursisten volgen er hun lestraject in op, testen hun kennis met handige pop-ups, hebben zicht op een agenda met geplande rijlessen en voegen daar hun eigen oefenritjes aan toe. Alles om je snel op weg te helpen dus.

De medewerkers van deze rijschool kunnen vlot hun werk doen dankzij het ERP-systeem dat we op maat voor hen gebouwd hebben. Gegevens van cursisten beheren, planningen en facturen opmaken, personeelsgegevens verwerken en meer, dat doen ze al jaren zonder omwegen in het ERP-systeem.

De snelste weg naar de cursist? Die vonden onze marketeers in Google Ads. Met overtuigende copy gidsen we geïnteresseerden naar de boekingsmodule en richten we hun aandacht op het online, theoretisch proefexamen en het terugkommoment.

Maar ook organisch dragen we ons steentje bij aan de vindbaarheid van de grootste rijschool van ’t land. We geven namelijk gericht SEO advies en optimaliseren content om zo beter te scoren in Google. Ook de optimalisaties van Google My Business en de verschillende kantoorpagina’s nemen we voor onze rekening. Dankzij onze uitgebreide tracking kunnen we de resultaten opvolgen en verder optimaliseren.

Een topresultaat

Gebruiksgemak loont

Onze 360°-aanpak voor deze rijschool maakt van MonkeyProof een partner die graag met hen meedenkt over verschillende projecten heen. De interne werking kreeg een flinke boost met het ERP-systeem.

Het aantal boekingen sinds de lancering van de online boekingsmodule vervijfvoudigd. Het organische verkeer via de kantoorpagina’s is maar liefst 3 keer gestegen. Als kers op de taart gebruiken elke dag meer dan 100 cursisten de leerlingenapp.

Deel deze case

Zit je met vragen of
wil je meer weten


MonkeyProof logo wit

Stay tuned!
Schrijf je in en krijg al het MonkeyNews.

© 2024 MonkeyProof. All rights reserved.