Hoe Obesity Centre Brussels 105% meer afspraken realiseerde?

+185%

Sessies

105%

Meer afspraken

+25%

Gemiddelde sessieduur

In een notendop…

Obesitas treft heel wat Belgen en er heerst nog heel wat taboe rond het onderwerp. Bovendien zijn de chirurgische ingrepen niet zonder risico. Met behulp van relevante content zorgen we ervoor dat iedereen die geconfronteerd wordt met overgewicht of obesitas over de juiste informatie beschikt. Daarnaast willen we het issue ook voor zijn, daarom creëren we sensibiliserende content. En onze strategie werkt!

Wie is Obesity Centre Brussels?

Obesity Centre Brussels is een multidisciplinair centrum voor de behandeling van obesitas: obesitaschirurgie, voedingsadvies, psychologische bijstand … Aan het hoofd staat dr. Yannick Nijs. Samen met zijn team helpt hij mensen in hun strijd tegen obesitas.

Ons doel

Contentcreatie voor leadgeneratie

Obesity Centre Brussels wil ons bewust maken van de oorzaken, de risico’s en de mogelijke behandelingen van obesitas. Dr. Yannick Nijs wil informeren, sensibiliseren en behandelen. MonkeyProof helpt hem hierbij met behulp van relevante content.

Onze oplossing

Contentcreatie op maat

Maandelijks creëren we interessante content of optimaliseren we bestaande blogsposts. We focussen vooral op traffic via Google Search.

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat onze blogartikelen steeds worden geschreven met aandacht voor de juiste keywords en de correcte medische info. Hierdoor zorgen we voor een goede ranking in de zoekresultaten. We bereiken de juiste doelgoep op een organische manier.

Daarnaast bereiken we ook nieuwe, potentiële leads met onze blogs die bovendien geadverteerd worden op Facebook. Het is geen gok, geen buikgevoel, maar gebaseerd op de interesses van de doelgroep.

Een topresultaat

+185%

Sessies

105%

Meer afspraken

+25%

Gemiddelde sessieduur

Goede content overtuigt!

Onze aanpak levert een geweldig resultaat op. Sinds onze samenwerking zijn het aantal sessies op de website toegenomen met maar liefst 185%. De nieuwe content is niet louter informatief, maar zorgt er ook voor dat mensen zich comfortabel genoeg voelen om een afspraak te maken en de strijd met obesitas effectief aan te gaan met professionele hulp. Een stap in de goede richting.

Zit je met vragen of wil je meer weten?

Contacteer ons
Vraag je gratis scan aan