Hoe Gedeon Richter al meer dan 240.000 vrouwen geruststelde?

+240.000

Bereikte vrouwen

6650

Websitebezoekers

1

Campagne per maand

In een notendop…

Hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het kan zijn om zwanger te worden. Dat is een wetenschappelijk feit, maar niets is onmogelijk. Samen met Gedeon Richter maken we het onderwerp bespreekbaar en informeren we vrouwen over de verschillende mogelijkheden. Zo kunnen ze zelf kiezen wanneer ze klaar zijn voor het moederschap.

Wie is Gedeon Richter?

Gedeon Richter engageert zich voor de gezondheid van vrouwen in alle fasen van hun leven. Dat doen ze al meer dan 100 jaar én in meer dan 100 landen. Gedeon Richter focust zich op het verbeteren van de levenskwaliteit van hun patiënten en door het behandelen van hun ziekten en symptomen.

Ons doel

Vrouwen geruststellen die nog niet klaar zijn om mama te worden?

Natuurlijk zwanger raken, wordt moeilijker naarmate je ouder wordt. Gedeon Richter wil jonge vrouwen informeren over de mogelijkheid om hun eicellen in te vriezen. Om zo op latere leeftijd meer kans te hebben om zwanger te worden, indien het niet meer op een natuurlijke wijze lukt. Een nobel doel waar zowel de powervrouwen als -mannen in ons team zich maar wat graag voor inzetten.

Onze oplossing

Een baby als ik er klaar voor ben

In de maatschappij van vandaag kiezen veel vrouwen er bewust voor om later kinderen te krijgen. Ze zijn nog niet klaar om mama te worden, willen eerst de wereld zien of een carrière uitbouwen. Herkenbaar voor veel twintigers en jonge dertigers, net als de bezorgdheid dat het misschien niet meer lukt om een gezin te stichten als ze er wel klaar voor zijn.

Met ‘Een baby als ik er klaar voor ben’ informeren Gedeon Richter en MonkeyProof jonge vrouwen over de mogelijkheid om hun eicellen in te vriezen via:

  • Social media
  • Community management
  • Creatie blogs

Informeren tot de tweede macht

Om jonge vrouwen te helpen bewust na te denken over gezinsplanning, beantwoordt Gedeon Richter alle mogelijke vragen over het behoud van vruchtbaarheid. Eicellen invriezen kan immers een oplossing zijn. Dankzij de duidelijke informatie op de website www.eenbabyalsikerklaarvoorben.be wordt een weloverwogen beslissing maken eenvoudiger.

Social all the way

Waar bereik je jonge vrouwen? Op social media, natuurlijk. Met informatieve berichten waar ze zichzelf in herkennen, gidst MonkeyProof hen voorzichtig naar de website van Gedeon Richter. Facebook en Instagram zijn onze communicatieplatformen.

Een topresultaat

+240.000

Bereikte vrouwen

6550

Websitegebruikers

1

Campagne per maand

Kennis is power!

Dankzij onze maandelijkse campagne brachten we het onderwerp onder de aandacht van 240.000 jonge vrouwen. #powervrouwen, zeg dat wel! 6550 van hen werden bovendien getriggerd om door te klikken naar de website en meer te lezen over het invriezen van eicellen.


Deze 240.000 vrouwen zijn er zich nu van bewust dat ze de druk van de maatschappij naast zich mogen neerleggen. Er zijn opties en ze weten het.

Zit je met vragen of wil je meer weten?

Contacteer ons
Vraag je gratis scan aan