MonkeyProof 22ste plaats bij Trends Gazelle 2022

NIEUWS / UPDATE – Voor het tweede jaar op rij waren we genomineerd door Trends Magazine als Trends Gazelle. Op 31 maart werd ons wachten eindelijk beloond met een 22e plaats. Het is de bekroning op ons jarenlange harde werk, fenomenale groei en de prachtige projecten van de afgelopen jaren.  

Groei, groei en nog eens groei 

De redactie van Trends Magazine gaat niet over één nacht ijs en maakt een selectie op enkele belangrijke criteria. De gemene deler? Groei.

  • Groei in toegevoegde waarde
  • Groei in personeel
  • Groei in cash-flow

Enkel bedrijven die de laatste 5 jaar aanzienlijke groeicijfers en een sterke balans optekenden, mogen hopen om geselecteerd te worden.

Je merkt het, je wordt niet zomaar geselecteerd als Trends Gazelle 2022. Dat maakt deze nominatie des te zoeter.

Onze groeicurve

Kenny en Björn van MonkeyProof

Sinds 2007 geeft ons team het beste van zichzelf met ongelooflijke groei als resultaat: nieuwe werknemers, nieuwe klanten, nieuwe ontwikkelingen, ontelbaar veel uitdagende projecten… MonkeyProof ontplooide zich van jonge onderneming tot een gevestigde waarde in de sector. We zijn dan ook bijzonder blij dat dit ook Trends Magazine niet ontgaan is.

“Het moment dat je de brief in handen krijgt, is toch een kippenvelmoment. Zo’n erkenning laat niemand koud.” Het zijn de woorden van onze fiere founder Björn Vereecken. De ambities zijn dan ook niet min: bedrijven een digitale voorsprong geven op hun concurrenten.

“Deze nominatie is het resultaat van een enorme team effort én onze geweldige klanten.”

 Kenny Braeckman

We willen dan ook graag al onze klanten bedanken voor het vertrouwen, de goede samenwerking en uitdagende vragen waar we met alle plezier onze tanden inzetten. Ook ons team, die we intern wel eens “Monkeys” noemen, verdient een groot applaus. Het is dankzij hun dagelijkse inzet en expertise dat we staan waar we vandaag staan.

Donderdag 31 maart 2022 was het eindelijk zo ver! Dan maakte Trends eindelijk bekend wie de prestigieuze titel “Trends Gazelle 2022” achter zijn naam mag zetten in Oost-Vlaanderen. “Spannend!” horen we je denken en dat was het ook. Onder de “kleine Gazellen” ging horeca groep MTM met de eerste plaats lopen. Onze Monkeys slaagden erin een welverdiende 22ste plaats in de wacht te slepen. Een enorme eer en erkenning voor ons harde werk. A job well done!

Proficiat aan alle Gazellen!

Diploma Trends Gazelle

Wil jij net zoals onze klanten digitaal voorsprong nemen?

Zit je met vragen of wil je meer weten?

Contacteer ons
Vraag je gratis scan aan