Je digitale architecten

De digitale (r)evolutie valt niet te ontkennen. Het marketinglandschap is voorgoed veranderd sinds de komst van online kanalen. Wie relevant wil blijven, moet mee!

Of je nu actief bent in de foodindustrie, farma, vastgoedsector, bouwsector… Bij MonkeyProof zijn we -dankzij onze jarenlange ervaring- in alle markten thuis.

Top team!

Een mix van developers, strategen, (online) marketeers, projectmanagers en contentcreators vormen jouw digitale architecten.

We leggen de fundamenten voor jouw voorsprong. Onze grondige analyses benadrukken je sterktes en leggen opportuniteiten bloot. Het is de start van ieder goed concurrentievoordeel.

Samen bouwen we aan je toekomst.

Missie
Je digitale voorsprong vergroten met een strategisch groeiplan, ontworpen door de beste digitale architecten.

Onze knowhow, jouw groeiplan.

We bundelen al onze kennis met slechts een doel; jouw bedrijf een inspirerend en realistisch groeiplan bezorgen. Geen uitdaging is ons te groot. Integendeel!

Alles begint bij een grondige analyse van je huidige (digitale) situatie. We analyseren de markt en vooral jouw plaats erin. Sterktes, concurrenten, bedrijfsprocessen, communciatie, digitale vindbaarheid… Zo vinden wij je innovation gaps.

Ons enthousiasme, jouw businesspartner.

Typisch voor de MonkeyProof experten? Die onstuitbare goesting om de beste digitale versie van je bedrijf te creëren, om je bedrijf te laten groeien, om te verbluffen.

Reken op de toewijding en knowhow van onze digitale architecten, zo geef je je bedrijf de ruimte om zich verder te ontwikkelen.

Onze strategie, jouw voorsprong.

Onze digitale architecten analyseren, adviseren, bouwen en volgen alles op, van A tot Z. Met straight forward en overzichtelijke rapportages tot gevolg. Je digitale strategie is bij ons in goede handen. Bovendien heb jij je handen vrij om je te focussen op je eigen passie, jouw bedrijf.

Onze waarden

Engagement

De doelen van onze klanten bereiken en dat tikkeltje meer. Hiervoor engageren we ons met elke vezel in ons lichaam.

Verantwoordelijkheid

We werken samen met onze klanten, niet enkel voor hen. De verantwoordelijkheid nemen wij op ons en we zijn fier op ons harde werk.

Respect

R.E.S.P.E.C.T. zoals het hoort. We hebben respect voor elke afspraak, ieders unieke persoonlijkheid en strakke deadlines.

Initiatief

Van start tot finish: we nemen het initiatief om resultaatgerichte ideeën op tafel te gooien en bij te sturen met creatieve oplossingen.

Vertrouwen

Er zit geen ‘I’ in ‘team’. We staan elkaar bij, communiceren kristalhelder en luisteren actief. Dat vertrouwen maakt samenwerken simpel.

Waarom kiezen voor MonkeyProof?

Goede vraag! Er zijn wel duizend redenen.
Wij geven je er 3, de rest ontdek je vanzelf:

  • Multidisciplinaire teams met veel goesting
  • Een sparringpartner om van te dromen
  • Proactiviteit tot in het kwadraat

Word jij onze nieuwe collega?

Bij ons kom je terecht in een geweldig team, al zeggen we het zelf. Geef het beste van jezelf in uitdagende projecten voor de marktleiders van vandaag en morgen.
Ontdek onze vacatures
Vraag je gratis scan aan