Hoe TK Construct z’n eerste stappen in de digitale wereld zette?

To the point

website

Top

webdesign

Duidelijke

copywriting

In een notendop 

Vandaag de dag is een website een absolute must voor ieder bedrijf. Het hebben van een website draagt namelijk bij aan de algemene credibiliteit van een bedrijf. Het geeft ons een eerste indruk en is daardoor een belangrijke factor in het beslissingsproces van de consument. MonkeyProof ging de uitdaging aan en ontwierp, bouwde en codeerde een tijdloze website voor TK Construct.

Wie is TK Construct?

TK Construct, gerund door Thomas en Kimberly, is een constructeur van aluminium ramen, deuren en veranda’s. TK Construct bedient een ruim publiek: van particulieren en architecten tot bedrijven. Zowel grote als kleine projecten worden tot in de puntjes verzorgd en met evenveel passie uitgevoerd.

Ons doel?

Online visibiliteit

TK Construct droomde van een gebruiksvriendelijke en visueel aangename website. Kortom… no fuzz, fris en eigentijds. Daar kunnen we bij MonkeyProof wel wat mee. Ons team sloeg meteen de handen in elkaar en stap voor stap werd de website realiteit.

  • Sitemap
  • Wireframing
  • Webdesign
  • Development
  • Copywriting

Onze oplossing?

Een ijzersterke website

Dat is exact wat we creëerden voor TK Construct: een website waar potentiële klanten in no-time hun gewenste informatie vinden. “Logisch”, zou je denken en toch… Bij MonkeyProof hechten we veel belang aan alle factoren die het succes van een website bepalen. We houden het niet enkel bij het design van een website. Integendeel!

Voor we nog maar aan design denken, ontwikkelden we een sitemap en een doordachte wireframe. We creëren namelijk een flow voor de bezoeker. Eenmaal die flow en de user experience is uitgedacht, kunnen we beginnen aan het design van de website.

Daarbij zorgden we voor een duidelijk productoverzicht, inclusief downloadbare technische fiches. We maken de weg naar een contactopname zo eenvoudig mogelijk voor de bezoeker. Dit doen we door zo weinig mogelijk afleiding te creëren op de site.  

De TK Construct staat klaar op een een desktop.

Een topresultaat!

Iemand surft naar de TK Construct website op een smartphone.

De combinatie van sterk UX en UI design vormt de basis van iedere goede site. Zo bewijst ook de TK Construct website.

Alle puzzelstukjes vallen in elkaar voor de TK Construct site: een logische opbouw en flow, voldoende kleurcontrast (belangrijk voor de leesbaarheid!), mooi design en verstaanbare teksten zonder al te veel poespas. Exact zoals Thomas en Kimberly voor ogen hadden.

  • To the point website: check!
  • Top webdesign: check!
  • Duidelijke copywriting: check!

Zit je met vragen of wil je meer weten?

Contacteer ons
Vraag je gratis scan aan