Carebytes, de life sciences entiteit van MonkeyProof 

NIEUWS – Een frisse wind waait door de zorgsector: Carebytes, de life sciences entiteit van MonkeyProof. De digitale caretakers van vandaag en morgen. De farmaceutische sector en de zorgsector in het algemeen zijn al lang geen onbekende voor MonkeyProof. Sinds 2007 creëerden we al heel wat digitale tools, websites en zorgden we voor geslaagde online communicatiestrategieën. Carebytes focust zich op het ontwikkelen van digitale tools die patiëntenzorg, communicatie tussen stakeholders en interne flows naar een hoger niveau tillen.

Wat kan je verwachten van Carebytes? 

De gezondheidszorg ervaart veel uitdagingen en snakt naar digitalisatie. Carebytes wijst de weg! 

Carebytes wil patiëntenzorg naar een hoger niveau tillen door middel van digitale, data-driven en gebruiksvriendelijke oplossingen. Iedere Carebytes tool wordt ontwikkeld met het oog op efficiëntie, het ontzorgen van alle stakeholders, unieke insights en zekerheden.  

Kortom… een win-win voor iedereen! 

De Carebytes digitale oplossingen 

Alle Carebytes tools zijn veilig, intuïtief en slim! Zo maakt Carebytes jouw bedrijf future proof. 

Patient Support Program tool

Carebytes PSP tool illustratie

De Carebytes PSP tool zorgt voor een betere monitoring van patiënten waardoor we de kans aanzienlijk verkleinen dat ze hun behandeling staken. 

Medical Need Program tool

Carebytes MNP tool illustratie

De Carebytes MNP tool zorgt ervoor dat patiënten sneller beroep kunnen doen op deze nieuwe behandelingen, nog voor de terugbetaling wordt goedgekeurd.  

Over-the-counter sales tool

Carebytes OTC sales tool illustratie

De Carebytes OTC sales tool is het hart van je sales. Het zorgt voor een vereenvoudigd sales proces, CRM, supply chain management en een connectie met apotheken. 

Benieuwd hoe wij Carebytes tot leven brachten? 

Beroep doen op de services van Carebytes? 

Zit je met vragen of wil je meer weten?

Contacteer ons
Vraag je gratis scan aan