Is je website future proof? 

Een CMS op maat van jouw bedrijf

Bij MonkeyProof zoeken we steeds de perfecte match voor jou. Daarom werken we met verschillende CMS-systemen zoals o.a. WordPress. Op basis van de noden van je bedrijf bepalen we in samenspraak welke CMS het beste bij jouw bedrijf past.

Welke CMS we ook kiezen, wij werken enkel met CMS-systemen van de hoogste kwaliteit. Je mag je verwachten aan deze voordelen:

  • Intuïtieve interface
  • Eenvoudig om zelf contentaanpassingen uit te voeren
  • Gemakkelijke systeemupdates, zonder torenhoge kosten
  • Oneindige uitbreidingsmogelijkheden

Vraag je gratis website check-up aan

Stap voor stap naar een nieuwe website

Twijfel je nog of een nieuwe website wel de volgende stap is voor jouw bedrijf? Dan is onze gratis website optimalisatieplan wat je nodig hebt!

Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek leren we (1) je bedrijf beter kennen en (2) bespreken we de resultaten van de gratis website check-up.

Offerte op maat

Interessant? Tijd voor een voorstel op maat! Op basis van de noden van je bedrijf en je doelstellingen, stellen wij een nauwkeurige offerte op.

Website in productie

We begeleiden je doorheen alle stappen van een geslaagde website: sitemapping, wireframing, design, websiteprogrammatie en lancering.

Opvolging en onderhoud

Na de lancering van je website laten we je niet aan je lot over. Wij bieden steeds opvolging en het jaarlijks onderhoud aan.

Kortom, je website is bij ons in goede handen!

Vraag je gratis website check-up aan

Deze bedrijven gingen je voor…

Vraag je gratis scan aan